Walkway huren

Creëer met de Walkway een droge passage tussen diverse andere tentaccommodaties of een prachtig entree. Zelfs de rode loper komt beter tot zijn recht onder onze chique luifel. Er zijn uitermate veel mogelijkheden waar U de Walkway voor kunt inzetten. Als aanbouw te gebruiken voor aanvullende ruimte voor een garderobe- of cateringtent. U kunt de Walkway ook laten voorzien van tussenwanden. In de afzonderlijke segmenten kunt U verschillende dienstverleningen of producten presenteren.

De Walkway is 3 meter breed en elk segment is te verlengen met vak eenheden van 3 meter lang. De luifel is leverbaar met witte dakzeilen welke dankzij fix afspanning altijd strak afgewerkt zijn. De zijwanden zijn leverbaar in wit doek, de tussenwanden in wit mesh doek (half transparant). Koppelbaar aan onze aluminium hallen / alu hal maar ook goed aan te sluiten op een bestaand pand door middel van een aangepaste gootverbinding.

Uitstekend geschikt voor:

chique entree
catwalk overkapping
overkapte route tussen panden
overkapping spreekgestoelte
overkapping klein podium
fairs
beurzen
privé(bruiloft)feesten
personeelsfeesten
bedrijfspresentaties
productpresentaties
zakelijke bijeenkomsten
eerste paal slaan bouwprojecten

walkway bengsch tenten
walkway bengschtenten
walkway bengsch tenten
Walkway Bengsch Tenten
Walkway Bengsch Tenten
Gesloten Walkway Bengsch Tenten
walkway bengsch tenten
Walkway Bengsch Tenten
IMG-20200430-WA0000 (2)
IMG-20200430-WA0004
20200430_155923 (2)
Walkway Bengsch Tenten
Walkway Bengsch Tenten
Gesloten Walkway Bengsch Tenten
IMG-20200430-WA0000 (2) - copy
Walkway Bengsch Tenten
previous arrow
next arrow
Shadow

Interesse gekregen? Graag nemen uw persoonlijke wensen op waarna u een vrijblijvende offerte van ons ontvangt. Aarzel niet en bel ons, wij helpen u graag verder.

Technische gegevens
Frame: Zelfdragend frame dat bestaat uit geanodiseerde aluminium profielen. Alle onderdelen worden verbonden met stalen pennen. Windverbanden waarborgen de stabiliteit en het geheel is ontworpen volgens internationale bouwnormen. De aluminiumconstructies hebben een statische berekening en zijn TÜV gekeurd.

Dak-, Gevel- en Zijzeilen: Hoogwaardig geconfectioneerd polyester doek met een PVC coating, vlamdovend en brandwerend. Gefabriceerd onder de norm DIN 4102 B1 (Duitsland) en M2 (Frankrijk).

BENGSCH TENTEN
Boezemweg 11
3255 MC OUDE TONGE

Telefoonnummer 0187 641 770
E-mail info@bengschtenten.nl

Scroll naar boven