Samen op weg naar een succesvol evenement

laat met een gerust hart uw evenement laten verzorgen door Bengsch Tenten

Of het alleen het huren van een tent, hal of hekwerk betreft maar ook all-in paketten zoals tent met inrichting, verlichting, planten, stroom-, koeling of warmte- en toiletvoorzieningen. Alle onze Span-tenten, Stretch-tenten, Pagode-tenten, Walkway - Luifels en Alu-hallen staan in het menu overzicht voor u op een rij gezet. U kunt hier alvast de nodige informatie en beeldmateriaal van alle tenten en hallen voor uw speciale dag vinden. Daarnaast staan wij natuurlijk altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en toe te lichten.

BENGSCH TENTEN denkt met u mee

✔ Uw bruiloft, jubileum, verjaardag of gewoon een feest omdat u daar zin in heeft!
✔ Lustrum van uw Sportvereniging: Met een tent of alu hal zorgen wij voor extra ruimte zodat iedereen het feest mee kan maken.
✔ Theater of Muziek optredens op locatie, Maritieme evenementen, Country fairs,
✔ Het plaatsen van een tent of aluminium hal biedt uitkomst zoals bijvoorbeeld bij het slaan van een eerste paal bij bouwprojecten of de feestelijke opening van een nieuwe woonwijk/huis/bedrijfspand.
✔ Als extra werkruimte bij verbouwing of als doorwerktent.
✔ Personeelsfeest of een bedrijfsuitje.
✔ Open dag voor scholen en opleiding instituten of vacature markt.

Met al deze mogelijkheden geven wij U alleen nog maar een voorzet voor alle activiteiten waar onze tenten en alu hallen voor ingezet kunnen worden. U weet vast nog wel iets waar wij nog niet aan gedacht hadden.

BENGSCH TENTEN
Boezemweg 11
3255 MC OUDE TONGE

Telefoon 0187 641 770
E-mail info@bengschtenten.nl

Scroll naar boven