Over Bengsch Tenten

Al vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw is de familie Bengsch actief in de evenementenverzorging en het plaatsen van tenten. Sindsdien hebben er heel wat veranderingen en innovaties plaatsgevonden en heeft ons bedrijf een schat aan ervaring en vakkennis opgedaan. Je kunt wel stellen dat de mensen van Bengsch Tentenverhuur tentenbouwers zijn van het eerste uur!

Ons bedrijf heeft vernieuwing altijd gezien als een uitdaging om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Innovatie, duurzaamheid en veilig werken staan bij ons hoog in het vaandel. Het succes van een evenement is mede afhankelijk van het maken van duidelijke afspraken en het nakomen ervan. Uw wensen als huurder staan voorop en met elkaar bespreken we wat er technisch mogelijk is. Ook de zorg van toeleveranciers nemen wij U uit handen waardoor U al Uw aandacht aan het evenement kan besteden.

Levering volgens afspraak
Met oog voor sfeer en detail en uw inbreng plaatsen wij de tentaccommodatie naar uw wens zonder het kostenaspect uit het oog te verliezen. U ontvangt van ons een overzichtelijke, complete offerte waardoor u achteraf niet te maken krijgt met onverwachte kosten. Maak kennis met het vakmanschap en service van Bengsch Tenten.

BENGSCH TENTEN
Boezemweg 11
3255 MC OUDE TONGE

Telefoonnummer 0187 641 770
E-mail info@bengschtenten.nl

Scroll naar boven