Podium (overkapt)

Vloeren

Vloerbedekking

Verlichting

Ons Podium kan zonder of met een overkapping worden geleverd en is voorzien van een cassette vloer met anti-slip platen. De delen van het podium zijn 5 x 3 meter. Eventueel schakelbaar tot bijvoorbeeld een Podium van 10 x 3 meter of 6 x 5 meter. De hoogte van het podium is 60 centimeter. Indien gewenst leveren wij het podium met een podiumtrap, vloerbedekking, rok, spreekgestoelte en achterwand.

Wij leveren twee verschillende type vloeren:
- Houten vloeren welke koud op de ondergrond geplaatst worden. Een vlakke ondergrond is hierbij gewenst of
- Cassette vloeren welke zijn voorzien van anti-slip platen. Deze vloeren worden gesteld opgeleverd.
Al naar gelang het type tent of alu hal die u gaat huren kunnen wij advies geven in de beste vloeren 'match'

Vloerbedekking is op rol verkrijgbaar of in de vorm van tapijttegels. Alle kleuren van de regenboog mogelijk, van vilt tot expo kwaliteit.
U kiest bijvoorbeeld de kleuren van het logo van uw bedrijf, vereniging, stichting of club. Geweldig idee voor de finishing touch van uw bruiloft, receptie of jubileum.

Vloerbedekking geeft de tent of hal een luxe en sfeervol ambiance.

Sfeer maak je met licht! Er zijn zoveel mogelijkheden zoals prikkabels, een verlichtingssnoer van diverse lengtes voorzien van witte lampen of gekleurde lampen, truss met spots of andere sfeerverlichting. Al naar gelang het type evenement en het beschikbare budget kan er een verlichtingsplan voor u gemaakt worden.

Veiligheid

Stroom

Toilet

Verwarming

Bij veiligheidsvoorzieningen kunt u onder andere denken aan

- Noodverlichting welke is voorzien van een noodbatterij die in werking treedt als de elektriciteit uitvalt en een internationaal 'UIT' pictogram heeft.
- Brandblusapparaat, poederblusser inhoud 6 kg ABC.
- Aluminium oploop plaat, voor een veilige overgang van straat naar tentaccommodatie.

‘Eventenergy’ vraagt een goede voorbereiding. Het is zeker aan te bevelen een goed stroomplan voor te bereiden om de stroomvoorziening van uw evenement in goede banen te leiden. Ontbreekt het u aan kennis of ervaring om dit voor te bereiden dan kunt u dat ook aan ons over laten om een stroomplan op basis van de behoefte die nodig is te maken. Stroomvoorzieningen in de vorm van aggregaten zijn leverbaar inclusief verdeelpanelen en kabels.

Wij kunnen u voorzien van toiletvoorzieningen met diverse opties: standaard toiletcabines maar ook luxe tot zeer luxe toiletwagens in verschillende gradaties en afmetingen.

De toiletwagens kunnen los geplaatst worden of worden gekoppeld worden aan onze Aluminium hallen zodat men vanuit de tent accommodatie direct toegang heeft tot de toiletvoorzieningen. Informeer naar de mogelijkheden.

Professionele tentverwarming welke is afgestemd op de te verwarmen oppervlakte/afmeting van de tent en natuurlijk het jaargetijde.

In de koele maanden van het jaar zorgt de verwarming ervoor dat de tent wordt verwarmd en kou en vocht wordt verdreven. In verschillende gradaties leverbaar.

BENGSCH TENTEN
Boezemweg 11
3255 MC OUDE TONGE

Telefoonnummer 0187 641 770
E-mail info@bengschtenten.nl

Scroll naar boven